↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:21 قسمتی از متن فایل دانلودی: کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی اصول کنسرو کردن مواد غذایی بر خلاف تولیدات گوشتی پخته پاستوریزه که بقای میکروارگانیزم های ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:15 قسمتی از متن فایل دانلودی: کنسرو خیارشور: خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:24 قسمتی از متن فایل دانلودی: کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی سابقه و هدف : نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:26 قسمتی از متن فایل دانلودی: چكيده نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:14 قسمتی از متن فایل دانلودی: مقدمه: اطلاع از اینکه می توان با خنک کردن شیر و قبل از ترش شدن آن خامه را جدا نمود باعث توسعه صنعت کره سازی و تهیه کره از خامه معمولی یا ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:25 قسمتی از متن فایل دانلودی: چكيده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:10 قسمتی از متن فایل دانلودی: رسیدن قهوه به اروپا مسلمانان در داخل و خارج اروپا از طریق وسائل ارتباطی مختلف نقش اصلی را در رساندن افکار، سنت ها، غذاها، هنرها، و علوم ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:10 قسمتی از متن فایل دانلودی: پيشگفتار آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:14 قسمتی از متن فایل دانلودی: مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمود. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن ...
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:11 قسمتی از متن فایل دانلودی: معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول) (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معناي شناسايي و ارزيابي خطر و نقطه كنترل بحراني مي ...