فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 229
  • بازدید دیروز : 325
  • بازدید کل : 577143

تحقیق درباره کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

تحقیق درباره کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:21     قسمتی از متن فایل دانلودی: کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی اصول کنسرو کردن مواد غذایی بر خلاف تولیدات گوشتی پخته پاستوریزه که بقای میکروارگانیزم های ...

14,000 تومان

تحقیق درباره کنسرو خیارشور

تحقیق درباره کنسرو خیارشور

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:15     قسمتی از متن فایل دانلودی: کنسرو خیارشور: خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. ...

13,000 تومان

تحقیق درباره کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

تحقیق درباره کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:24     قسمتی از متن فایل دانلودی: کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی سابقه و هدف : نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده ...

14,000 تومان

تحقیق درباره کاربرد اولتراسونیک در صنايع غذایی و بسته بندی در صنایع غذایی

تحقیق درباره کاربرد اولتراسونیک در صنايع غذایی و بسته بندی در صنایع غذایی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:26     قسمتی از متن فایل دانلودی: چكيده نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با ...

14,000 تومان

تحقیق درباره كره و انواع آن

تحقیق درباره كره و انواع آن

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:14     قسمتی از متن فایل دانلودی: مقدمه: اطلاع از اینکه می توان با خنک کردن شیر و قبل از ترش شدن آن خامه را جدا نمود باعث توسعه صنعت کره سازی و تهیه کره از خامه معمولی یا ...

13,000 تومان

تحقیق درباره كاربرد اولتراسونيك در صنایع غذایی

تحقیق درباره كاربرد اولتراسونيك در صنایع غذایی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:25     قسمتی از متن فایل دانلودی: چكيده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با ...

14,000 تومان

تحقیق درباره قهوه (تاریخچه قهوه)

تحقیق درباره قهوه (تاریخچه قهوه)

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:10     قسمتی از متن فایل دانلودی: رسیدن قهوه به اروپا مسلمانان در داخل و خارج اروپا از طریق وسائل ارتباطی مختلف نقش اصلی را در رساندن افکار، سنت ها، غذاها، هنرها، و علوم ...

13,000 تومان

تحقیق درباره فرایند انجماد مواد غذایی

تحقیق درباره فرایند انجماد مواد غذایی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:10     قسمتی از متن فایل دانلودی: پيشگفتار آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در ...

13,000 تومان

تحقیق درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

تحقیق درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:14     قسمتی از متن فایل دانلودی: مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمود. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن ...

13,000 تومان

تحقیق درباره سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )

تحقیق درباره سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:11     قسمتی از متن فایل دانلودی: معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول) (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معناي شناسايي و ارزيابي خطر و نقطه كنترل بحراني مي ...

13,000 تومان

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما