فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 371
  • بازدید دیروز : 228
  • بازدید کل : 569772

تحقیق درباره فرهنگ و عناصر آن


تحقیق درباره فرهنگ و عناصر آن

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:11

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

فرهنگ و عناصر آن

مقوله فرهنگ

نگاهي از بام تيره و هوس آلود سده بيستم به گذشته، جهان را پهنه دگرگوني هاي بي شمار نشان مي دهد؛ دگرگوني هايي كه گاه نابودي و نامرادي، و زماني، اميد و كامروايي به ارمغان آورده و پرورنده زندگي انسان را از لحظه هاي زشت و زيبا آكنده است. بررسي فراز و نشيبهاي تاريخ،‌ بشر را بدين حقيقت رهنمون مي‎كند كه پديده هاي خوب و بد جوامع انساني، چيزي جز بازتاب فرهنگ ها نيست. به عبارت ديگر، فرهنگ، خاستگاه همه پيشرفت ها، نوآوري ها يا همه عقب ماندگي ها به شمار مي آيد.

فرهنگ، مقوله وسيعي است كه در جامعه شناسي براي آن، بيش از پانصد تعريف بيان شده است. البته آن را به اختصار مي توان اين گونه تعريف كرد:

«فرهنگ عبارت است از مجموعه مايه هايي كه رفتار انسان را از رفتار حيوانات مشخص و ممتاز مي سازد.» براين اساس، فرهنگ، مجموعه پيچيده اي است در بردارنده اطلاعات، باورها، ‌هنرها، اخلاق، قوانين، آداب و رسوم، گرايش هاي گوناگون،‌ قابليتها و عادت هاي روزانه كه آدمي با عضويت در يك اجتماع، به دست مي آورد.

 

ويژگي مشترك فرهنگ ها

همه فرهنگ ها، گذشته از خاستگاهشان، ويژگي هاي مشتركي دارند كه بررسي آنها مي تواند در بررسي پديده هاي اجتماعي سودمند افتد:

1- فرهنگ، فراگرفتني است؛ يعني فرهنگ قابل آموختن است و از راه وراتث، به ديگري انتقال نمي يابد. در واقع، فلسفه بودن آموزش و پرورش در جامعه انساني نيز همين ويژگي است.

2- خاستگاه فرهنگ، اجتماع بشري است. در واقع، فرهنگ يك موضوع اجتماعي است كه در جامعه شكل مي گيرد و بارور مي شود و مفهوم مي يابد.

3- هر چند فرهنگ، بزرگ ترين نياز جامعه بشري است، ولي اساسي ترين نيازمندي هاي زندگي انسان را برآورده مي سازد.

4- فرهنگ، ايستايي نمي پذيرد و با گذشت زمان پيوسته تحول مي يابد.

5- فرهنگ انتقال پذير است و از نسلي به نسلي يا از ملتي به ملت ديگر منتقل مي شود.

 

عناصر فرهنگ

1- عناصر عمومي: رفتارهايي كه در ميان مردم يك جامعه، مشترك است يا عموميت دارد.

2- عناصر تخصصي: رفتارهايي كه در ميان اعضاي گروه هاي تخصصي، ظاهرمي شوند.

3- عناصر اختراعي: رفتارهاي تازه اي كه كم كم از سوي فرد يا افرادي در جامعه مطرح مي شوند و ممكن است شيوه زندگي مردم را در پاره اي از شؤون اجتماعي تغيير دهند.

آموزش و پرورش از راه تقويت عناصر عمومي در جامعه، وحدت ايجاد مي كند و برنامه ها آموزشي، حرفه اي در سطح متوسطه و عالي براي تشكيل عناصر تخصصي طرح ريزي مي گردد. تشويق افراد به انديشيدن و آزادانديشي در زمينه هاي گوناگون نيز سبب پيدايش عناصر ابداعي مي شود.

و...


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 210

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما