فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 272
  • بازدید دیروز : 429
  • بازدید کل : 571900

تحقیق درباره کلزا


تحقیق درباره کلزا

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:18

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

کلزا

 

Brassica napus

 

«فیزیولوژی»

 

اهمیت و جایگاه کلزا

 

کلزا یکی از مهمترین گیاهان روغنی است که در شرایط آب و هوایی مناطق مختلف کشور قابلیت کشت و گسترش دارد و افزایش اخیر در کشت کلزا عمدتا به منظور تولید روغن بوده است اما افزایش جمعبت و بهبود استانداردهای زندگی و استفاده از پروتئین های گیاهی به جای گوشت نیز یکی از عوامل اساسی در افزایش سطح زیر کشت این گیاه بوده است ویژگی های خاص گیاه کلزا و سازگاری آن با شرایط مختلف آب و هوایی اهمیت این گیاه را بیشتر نموده و به عنوان نقطه امیدی جهت تامین روغن خوراکی مورد نیاز کشور به شمار می رود در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

1-در کشت پائیزه کلزا نیاز به آب آبیاری به علت وجود نزولات آسمانی در طول دوره رشد و نمو کمتر خواهد بود.

 

2-کلزا دارای تیپ های بهاره، پائیزه و حد واسط بوده و امکان کشت این گیاه در مناطق مختلف اقلیمی وجود دارد.

 

3- در توسعه صنعت رنبورداری کلزا نقش مهمی را ایفا می کند.

 

4- کلزا را می توان هم به عنوان علوفه تازه و هم به صورت سیلو مصرف کرد.

 

5-کلزا از نظر پروتئین تولیدی از ارزش بالائی برخوردار بود و میزان پروتئین آن 16-10 درصد می باشد همچنین کنجاله آن 40 درصد پروتئین دارد.

 

6- کلزا را می توان به عنوان کود سبز جهت بهبود ساختمان خاک مصرف نمود.

 

7-کلزا تامین کننده روغن نباتی بوده و یکی از بهترین روغن ها بوده و حاوی امگا 3 بوده که از تجمع کلسترول و چربی ها در خون جلوگیری می کند میزان درصد روغن در کلزا بین 50 – 42 درصد می باشد. روغن کلزا را نباید خیلی زیاد حرارت داد زیرا سرطان زا می شود ( فقط روغن کنجد را می توان حرارت داد و اگر تا 200 کاری حرارت داده شود پیوندهای آن از هم باز نمی شود) .

 

 

 

مزایای روغن کلزا :

 

1- غنی از اسیدهای چرب ضروری

 

2- سرشار از امگا 3

 

3- دارای کمترین اسیدهای چرب اشباع در میان روغن های خوراکی

 

4-مناسب برای افرادی که از رژیم غذائی مخصوصی پیروی می کند مثل افراد دیابتی و بیماران قلبی

 

5- مقاوم در برابر مراحل پخت و پز و سرخ کردن غذا

 

 

 

ترکیبات اسیدهای چرب در روغن کلزا:

 

1- اسید چرب پالمیتیک

 

2- اسید چرب استئاریک

 

3- اسید چرب لینولئیک

 

4- اسید چرب اولئیک

 

5- لینولنیک

و...

 

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 296

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما