فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 501
  • بازدید دیروز : 267
  • بازدید کل : 564937

تحقیق درباره مهاتما گاندی


تحقیق درباره مهاتما گاندی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:16

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مهاتما گاندي

 

از تولد تا شروع مبارزه :

 

رهبر آزاده هندوستان مهنداس كر مچند گاندي در دوم ماه اكتبر سال 1869 د شهر پور بندر متولد شد.مادرش « پوت لي باي » و پدرش كابا گاندي باكر مچند بود . پدر و پدر بزرگش هر دو نخست وزير هند بوده اند . از محيطي ثروتمند و هوشمند و تربيت شده برخاسته است ولي از طبقات ممتاز نيست . مذهب او هندو بود و به آهيمسا ( بدي نكردن و تعدي نكردن و صدمه نزدن به هر ذيحتاتي است) معتقد بود در هشت سالگي نامزد گرفت و در 13 سالگي با كاستور باي 13 ساله عروسي كرد و صاحب 4 پسر شد.در سن 15 سالگي پدر را از دست داد و در سال 1887 ديپلم دبيرستان خود را گذراند و در سن 18 سالگي به انگلستان رفت و با تلاش و كوشش موفق شد. در سال 1891 از دانشگاه لندن ، مدرسه حقوق تحصيلات خود را در رشته حقوق و سياست تكميل و به هندوستان برگردد ،چه بازگشت غم انگيزي! مادرش تازه مرده بود .در دادگاه جنائي بمبئي به وكالت پرداخت ولي چون آنرا خلاف اخلاق تشخيص داد از شغل خود كناره گيري كرد. بعد به دعوت يك بازرگان ثروتمند سر از آفريقاي جنوبي در آورد و به كار وكالت پرداخت . در سال 1893 است كه فعاليت گاندي براي هند شروع مي شود و آنرا به دو دوره تقسيم مي كنند : از سال 1893 تا 1914 كه ميدان فعاليت او در آفريقا ي جنوبي است و از سال 1914 به بعد كه در هندوستان به منصة ظهور مي رسد . گاندي در افريكا يك انجمن تربيتي براي هنديان بنياد نهاد وبعد روزنامه اي تحت عنوان عقيدة هندي منتشر نمود. در سال 1906 درباره براهما چاريا با خود عهد كرد . ( يعني تسلط بر نفس و خويشتن داري از جهات مختلف ) در افريقا مزرعه تولستوي را تاسيس كرده بود و در آنجا خودش و همكارانش و شاگردانش و پيروانش اصول تعليمات اورا عمل مي كردند . فونيكس نام يكي ديگر از مراكز آموزشي بود كه گاندي در آفريقاي جنوبي تاسيس كرده بود . او در سال 1915 مقارن جنگ جهاني اول به هند بازگشت و هنديان آنچنان استقبالي از او بعمل آوردند كه در تاريخ هندوستان سابقه نداشت . او با لباس ساده و رفتار حكيمانه خود توجه عموم هنديان را به خود جلب كرد و دستور داد پارچه هاي انگليسي تحريم شود و لباسهاي وطني و بافتني معمول شود و تجارت انگليسيها را به تقليل داد . در اول مارس 1919 به اتفاق آراء از طرف نمايندگان فرق مختلف كه براي استقلال هند فعاليت مي نمودند به رهبري انتخاب شد. او در سپتامبر 1921 گام ديگري در راه استقلال برداشت . يعني جامة فقيرترين فقير را پوشيد . لنگي به كمر مي بست و در هواي سرد شال وطني بر دوش مي انداخت.

 

و بعد در يك سخنراني اعلام كرد كه هند بايد آزاد باشد و … انگلستان هرگز استقلال را به ما نخواهد بخشيد . به تاريخ نگاه كنيد ، گرچه دوستدار آزاديند اما هرگز به ملتي كه خود آزادي را به دست نياورد آن را نخواهد داد . ( آزادي بخشيدني نيست).

 

گاندي از طرفداران خود مي خواهد هرگز دست به خشونت نزنند و در برابر تحريكان ديگران به منظور برانگيختن احساسات آنان ايستادگي كنند و هميشه بر روش هاي مسالمت آميز و آرام خود تاكيد مي كرد، بعداَ روش ديگري در پيش مي گيرد و از مردم مي خواهد به نشانة اعتراض به عهد شكني هاي بريتانيا و ظلم و ستم فرمانروايان انگليسي وهندي يك روز كامل را دست به سوگواري و نيايش ( عزا و دعا) بزنند و مي گويد : ديوانگي را با ديوانگي پاسخ نگوئيد . در برابر ديوانگي عاقلانه رفتار كنيد.

و...

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 465

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما