فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 22
  • بازدید دیروز : 197
  • بازدید کل : 570770

تحقیق درباره نقش پروتئین ها در رژیم غذایی


تحقیق درباره نقش پروتئین ها در رژیم غذایی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:12

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

نقشپروتئینها در رژیم غذایی

 

پروتئین ها مواد مغذی اصلی هرسلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنهاکربن،هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه از تو گاهی گوگردنیز موجود می باشد.

 

پروتئینهامسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آنها از تشکیل ماده انقباضی عضلات گرفته تاساختن بعضی ازهورمونها،آنزیمها وآنتی کورها، تبدیل انرژی شیمیایی به کار وانتقالاکسیژنوهیدروژنمتنوع می باشد.

 

ویژگیهای فیزیکی– شیمیایی پروتئین ها

 

الف) ازهیدرولیز پروتئین هااسیدهای آمینهبدست می آید.

 

تعداداسیدهای آمینهبیست عدد می باشد که بعضی ازآنها «اساسی» هستند که عبارتند از : لیزین, تریپتوفانفینل آلائین, متیونین, ترئونین, لوسینووالینو چونبدنانسانقادر نیست آنها را بسازد، حتماً باید توسط غذا تأمین گردند.

 

ب ) با ترکیب اسیدهای آمینه با هم، پلی پپتیدها بوجود می آیند. از ترکیب پلی پپتیدها باهم، تعداد قابل توجهی مولکول پروتئین حاصل شود.

 

متابولیسم اسیدهای آمینه

 

اسیدهای آمینه شکل نهاییمتابولیسمپروتئینها هستند، قابل انتشار بوده و شامل مواد ساده‌ای است که مصارف مختلفی دارند:

 

الف) ذخیره موقتی دربافت ها

 

ب) سنتز پروتئینها: با اسیدهای آمینه بافتهایمختلف، پروتئین ها سنتز می شوند.

 

ج) دز آمیناسیون – ترانس آمیناسیون: با سوختن اسید آمینه، بعداز آنکه اسید آمینه عامل آمینی (NH2) را از دست داد، یکاسیدچربباقی می ماند که حدوداً 90 درصد انرژی موجود در اسید آمینه را در بر میگیرد و در زمان کمبود انرژی یا مصرف بیش از حد پروتئین، اسید آمینه پس از دست دادنازت خود می سوزد.همچنین اسیدهای آمینه در بدن با جا به جا کردنازت(ترانس آمیناسیون) به یکدیگر تبدیل میشوند.

 

مقدار مورد نیازپروتئینبرای یک ورزشکار

 

پس از اینکه فرد ورزشکار از میزان انرژی مورد نیازشاطلاع کافی به دست آورد، بایستی 15 تا 17 درصد میزان انرژی را به دست آورده ، تقسیمبر عدد 4 کند ، عدد به دست آمده گرم پروتئین مورد نیاز ورزشکار است که باید از طریقغذا در طول روز تامین شود. برای ورزشکارانی که نیاز به افزایش حجم عضلات دارند، از 17 درصد و برای دیگر ورزشکاران از 15درصد انرژی، برای محاسبه پروتئین مورد نیازباید استفاده کرد.

 

17 – 15 درصد میزان انرژی مورد نیاز ورزشکار (تقسیم بر) 4 = گرم پروتئین مورد نیاز ورزشکار

 


منابع غذایی پروتئین ها

 

پروتئینها بخشی از ترکیبات مواد غذایی هستند که با مقدارهای مختلف در آنها موجودند.

و....

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۴ تیر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 281

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما