فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 353
  • بازدید دیروز : 451
  • بازدید کل : 571552

تحقیق درباره نگهداری زرد آلو در سرد خانه


تحقیق درباره نگهداری زرد آلو در سرد خانه

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:11

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

پيش گفتار

 

استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي وتأييد كميسيون هاي مربوط براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت و در سيصد و هفتاد وپنجمين جلسه كميته ملي استاندارد خوراك و فرآورده هاي كشاورزي مورخ 19/09/ 81 تصويب شد.اينك اين استاندارد به استناد بند يك ماده 3 قانون اصلاح قوانين و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملي ايران منتشر مي شود.

 

براي حفظ همگامي وهماهنگي باتحولات وپيشرفتهاي ملي وجهاني درزمينه صنايع ،علوم وخدمات،استانداردهاي ملي ايران در مواقع لزوم تجديدنظر خواهد شد و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح و تكميل اين استاندارد ارائه شود در تجديد نظر بعدي مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ملي ايران بايد همواره از آخرين تجديدنظر آنها استفاده كرد.

 

درتهيه و تجديد نظر اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه،در حد امكان بين اين استاندارد و استانداردهاي بين المللي واستاندارد ملي كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.

 

مقدمه

 

زردآلوكه نام علمي آنPrunus Armanicaاست ازگياهان تيره Rosaceae(تيره گلسرخيان) از راسته

 

گيلاس مي باشد.درختي است تك پايه كه معمولا"درنيم كره شمالي مي رويد.

 

ميوه آن تقريبا"گرد و گوشتي وبعضي ازانواع آن تقريبا"بيضي شكل و يانوك دراز بوده و بواسطه شياري به دو قسمت مساوي تقسيم مي شود . از عمق اين شيارها نيز براي تعيين نوع يا واريته زردآلو استفاده مي نمايند.ميوه زردآلوازنظرعلمي ميوه شفت (ميوه آبداري است بادرون برچوبي ضخيم)كه هسته دروسط آن قراردارد.اين ميوه رقم و اقسام زيادي دارد.

 

بطوركلي ارقام ديررس داراي بافت محكم وميوه هاي درشت تربوده كه براي نگهداري مناسب هستندولي ارقام زودرس داراي بافتي لطيف باميوه هاي ريزتركه قابليت نگهداري كمي دارند.

 

درخت زردآلو معمولا" در مناطق تقريبا" سرد و معتدل كاشته مي شود و درمقابل كم آبي شديدوگرماوبطوركلي شرايط نامساعدمقاومت چنداني ندارد.طعم ميوه آن شيرين وبسيارمطبوع وسرشارازويتامين هاوموادمعدني كمياب وسايرموادموردنيازبدن انسان است.دردرمان كم خوني مؤثرشناخته شده ومصرف ميوه تازه كمي نفخ مي آوردكه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودميوه مي باشد.زردآلوميوه اي است كه براي مدت طولاني قابل نگهداري نمي باشد.چنانچه قبل ازرسيدن كامل ازدرخت چيده شودوميوه سالم وعاري ازآسيب ديدگي فيزيكي يامكانيكي ياآفات وامراض باشدوهمچنين عمل سردكردن روي آن انجام گيردممكن است بتوان 2تا3هفته آنرانگهداري كرد.

و.....

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ تیر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 249

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما