فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

تحقیق درباره نيشكر


تحقیق درباره نيشكر

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:20

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مقدمه

 

نيشكر گياهي است گرمسيري. اين گياه بومي گياه بومي گينه جديد بوده و قدمت آن به 1500 تا 8000 سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد. و عمدتاً در حوالي خط استوا بين مدار 26 درجه جنوبي تا 34 درجه 45 دقيقه شمالي مي رويد. شناخت اين نيات و پرورش اوليه آن در منطقه خليج بنگال روي داده و متجاوز از 5 هزار سال پيش از آن در هند نيز در اواسط هزاره قبل از ميلاد به چين و سپس به ايران آورده شده است كه شايد ايرانيان اولين قومي بودند كه با انديشه خلاق خويش توانستند شكر متبلور سفيد را توسط آسيابهاي سنگي و تغييراتي كه بر روي شيره نيشكر به وجود آوردند.

 

1-1 طبقه بندي گياهي

 

نيشكر از خانواده Gramineae و جنس saccharum است، كه داراي چهار قسمت اصلي ريشه، ساقه، برگ و گل يا خوشه مي باشد. برگ هاي آن به صورت متناوب و گره ها اتصال دارند. ساقه نيشكر قسمتي از گياه است كه اين ماده در آن ذخيره مي شود و مانند ساير گياهان تيره غلات بند بند گره دار است كه ماده قندي معمولاً در فاصله بين گره ها و در قسمت تحتاني و وسط آنذخيره مي شود، قسمتي از ساقه معمولاً در زير زمين قرار دارد كه به آن stubble يا Root stock مي گويند.

 

ريشه نيشكر: استوانه اي است كه هر چه نقطه رويش نزديكتر شود، باريكتر مي شود. گل آذين اين گياه خوشه اي است كه تحت شرايط آب و هوايي خاصي توليد مي شود يعني تركيب ژني، طول دوره نوري، درجه حرارت محيط، تغذيه و كم آبي همگي روي گل دهي و رشد خوشه هاي گلزار تاثير گذراند.

 

پيش از اينكه برنامه هاي اصلاح نبات روي اين محصول شروع شود، سه گونه اصلي و اهلي به نام هاي:

 

1)saccharum barberi

 

2) saccharum sinense

 

3) saccharum officinarum

 

گونه وحشي به نام هاي

 

1)saecharum robustum نيشكر وحشي آسيايي

 

2) saccharum spohtaneum نيشكر وحشي گينه نو

 

در جهان وجود داشته است. اين گونه ها بيشتر براي به وجود آوردن رقم هاي جديد مقاوم به امراض و غيره به كار مي روند كه امروزه بيش از 2000 رقم نيشكر تجارتي در جهان وجود دارد. نيشكر گياهي است چند ساله و در كشورهاي مختلف كه شرايط براي زيست اين گياه مناسب باشد، از يك تا چند سال از آن بهره برداري مي شود و در صورتي كه زمين داراي مولد غذايي كافي و كاملاً حاصلخيز باشد مي توان پس از آن نيشكر كشت گرديد، مدت بيشتري آن را در زمين نگهداري كرده و هر 12 تا 18 ماه يكبار از آن محصول برداشت نمود و در مواردي كه درجه حاضلخيزي زمين كم باشد نمي توان بيش از دو بار محصول خوب برداشت كرد.

 

1-2 تركيبات نيشكر

 

بخش عمده مواد قندي موجود در نيشكر از ××× يا قند 12 ×××× (CLZH22O11) مي باشد كه حدود 70 تا 88 در گياه را تشكيل داده است. در اين ميان تركيبات ديگر قندي شامل گلوكز و فروكتوز به ميزان خيلي كم درنيشكر موجود است.

و....

 


مبلغ قابل پرداخت 14,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 401

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما