فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

تحقیق درباره مانيتور‌ها و صفحات نمايش تخت


تحقیق درباره مانيتور‌ها و صفحات نمايش تخت

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:19

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مانيتور‌ها و صفحات نمايش تخت :

 

شايد به زبان آوردن نيازهايمان از يک مانيتور بسيار ساده باشد. پاره‌اي از اين نيازها، وضوح تصوير به همراه درخشندگي و به نمايش رساندن رنگ‌ها به صورت خالص‌ مي‌باشد. مي‌خواهيم آنچه را که مشاهده مي‌کنيم عادي از هر گونه اضلاع هندسي و به صورت کاملاً طبيعي باشد و البته مهمترين نيازمان، انتقال کامل تمامي قابليت‌هاي کارت گرافيکي توسط مانيتور مي‌باشد. خواسته‌هاي ما عملاً بسيار پيچيده‌تر از يک صرف ساده است. خصوصيات تکنولوژيکي مانيتور، محدوديت‌هاي حالات Display را که در صفحه مي‌تواند دريافت شود را تعيين مي‌کند. چيدمان نقطه‌ها، فرکانس‌هاي افقي و عمودي و resolution بطور بديهي قابل خواندن مي‌باشند ولي تشخيص و اندازه‌گيري تيزي، تعادل رنگ، اندازه‌گيري‌هاي تحريفي و بقيه خصوصيات يک مانيتور بسيار سخت‌تر مي‌باشند. براي تست مانيتور‌ها نرم‌افزار‌هاي خاصي وجود دارد. البته معمولاً اطلاعات فني يک محصول در کاتولوگ همراه آن توسط شرکت سازنده درج مي‌شود.

 

در طي تغييرات مختلفي که از گذشته تا به امروز در ساخت مانيتور‌هاي کامپيوتر‌هاي شخصي صورت گرفته، دو تکنولوژي مناسب طراحي شده است. تونل اشعة کاتو يا همان (Cathode ray tube)CRT و همچنين صفحة نمايش کريستال مايع يا
(Liquid crystal Display)LCD. مانيتور‌هاي CRT به شدت مورد توجه مردم در دهة گذشته بوده ولي با آمدن LCD هاي که خصوصاً در Laptop‌ها مصرف مي‌شدند، کم‌کم اين تکنولوژي جديد جلوي همگاني شدن CRT ها را گرفت. تا جايي که بسياري از کارخانجات سازندة CRT، مجوبر به توقف خط توليد اين محصول و شروع به توليد LCD کردند. در اين بخش ابتدا مي‌خواهيم در مورد LCD‌ها صحبت کنيم و سپس به مانتيور‌هاي CRT بپردازيم.

 

نمايشگر‌هاي صفحة تخت: (Flat Panel Displays)

 

نمايشگر صفحة صاف در اصل همان نمايشگرهاي Laptop هستند که به صورت روميزي تغيير شکل يافته‌اند. مزاياي Flat panel ها به شرح زير است:

 

- فضاي کمتري اشغال مي‌کنند و به نسبت CRTها مصرف برق کمتري دارند.

 

- تحريف هندسي ندارند.

 

- تصويري با کيفيت بهتر را ارائه مي‌دهند.

 

چندين روش براي ساختن نمايشگر‌هاي صفحة تخت وجود دارد که از متداول‌ترين آنها، صفحات پلاسما و نمايشگر‌هاي کريستال مايع (LCD) ها مي‌باشند. امروزه صفحات پلاسما را در تلويزيون‌هاي بزرگ و LCD ها را براي کامپيوتر ها مشاهده مي‌کنيم. (LCDها دنياي کامپيوتر‌ها را قبضه کرده‌اند)

 

 

 

LCD ها و تکنولوژي ماتريس فعال (Active Matrix)

 

بيشتر LCDها، امروزه از تکنولوژي AM استفاده مي‌کنند که داراي 3 ترانزيستور براي کنترل رنگ‌ها و نورپيش زمينه براي روشن ساختن کل آرايه‌ها در هر پيکسل مي‌باشند. هنگامي که AM ترانزيستور‌ها خاموش هستند مادة کريستال مايع، مانع عبور نور تشعشع يافتهت در انتهاي سلول ميشوسد. هر ترانزيستور در سلول (يکي براي هر رنگ) مي‌تواند بصورت مجزا روشن شود. زماني که يک ترانزيستور روشن مي‌گردد، باعث جهت‌يابي و تنظيم مجدد مادة کريستال مايع شده و اجازه مي‌دهد تا نور سفيد عبور کند. جلوي ترانزيستور، فيلتر رنگي‌اي وجود دارد که تمامي رنگ‌ها را فيلتر کرده و فقط به يکي از رنگ‌ها اجازة عبور مي دهد که اين امر باعث ساخته شدن سه رنگ اصلي قرمز و سبز و آبي مي‌شود که آنها يک Pixel را ايجاد مي کنند.

و...

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 184

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما