فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 199
  • بازدید دیروز : 325
  • بازدید کل : 577113

تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده


تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:11

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مقدمه:

 

روغن زيتون از خرد شدن كامل ميوه در طي فرآيندهاي جداسازي متوالي از بخش روغني آن طي عمل سانتريفوژ بدست مي آيد. روغن زيتون تصفيه‌نشده (virgin) تازه داراي مواد جامد معلق ومقداري ازشيره گياهي است كه ميزان آن براساس گونه هاي مختلف و ميزان تكامل و رسيده بودن ميوه و روش‌هاي فرآوري روغن متفاوت است. با اين وجود، كيفيت روغن زيتون در حين نگهداري بهبود مي‌يابد. وقتي مواد جامعد معلق موجود در روغن رسوب مي‌كنند روغن شفافيت بهتري يافته و لذا طعم جديدي مي‌گيرد. در همين زمان، فرآيندهاي تجزيه كنندگي كه در تشكيل تركيبات فنولي دخيل مي باشند، روي مي دهند. در حقيقت، ،طعم تلخ روغن زيتون جديداً توليد شده طي زمان نگهداري از بين مي رود زيرا گلوكوسيدي تحت عنوان oleuropein تبديل به تركيبات ساده تري مي شود كه ديگر تلخ نيستند.

 

تاكنون اكثر تحقيقات انجام شده بر روي روغن زيتون روي خصوصيات شيميايي و تغذيه‌اي آن بوده است، درحاليكه روي خصوصيات ميكروبيولوژيكي كمتر مطالعه شده است. با توجه به داده هاي علمي موجود امكان پذير نيست تا مشخص شود چه ميزان ميكروارگانيزم در بهبود خصوصيات organoleptic روغن زيتون طي فرايند ته‌نشين‌شدن (decantingn)دخالت دارند.

 

اكثر تحقيقات وجود ميكروارگانيزم ها را در محصولات فرعي فرآيندهاي روغن زيتون نشان داده است (مانند شيرة سبزيجات چنر و .همكاران1988 ).

 

در حاليكه اطلاعاتي كه نشان دهندة وجود ميكروارگانيزم‌ها در روغن تصفيه نشدة زيتون وجود ندارد. طي فرآيند هاي عصاره گيري، ذرات جامد ومعلق ريز شيره سبزيجاتي كه با موجودات ريز سطحي زي (epiphytic) آلوده شده، در روغن زيتون توليد شده يافت مي شود. تنها چندين ميكروارگانيزم قادر به بقا و ماندگاري در عصارة سبزيجات مي باشند زيرا اين عصاره حاوي تركيبات فنولي ساده و پيچيده است كه با فعاليت ضد ميكروبي قابل تشخيص مي باشند. هدف از اين تحقيق كشف ميكروارگانيزمهايي است كه در مرحلة ته‌نشين‌سازي روغن زيتون وجود دارند و آيا اينكه پلي فنولها مي توانند روي بقا و ماندگاري اين ميكروارگانيزمها اثر گذارند يا خير.

و....

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 232

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما