فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی


تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

 

براي رسيدن به جوجه هاي گوشتي با رشد سريع ، تخم مرغهاي قابل جوجه کشي مطلوب ، مرغهاي مادر در طول دوره توليد بايستي دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنين وزن بدن مرغهاي مادر مولد کنترل گردند زيرا يکي از فاکتورهاي اصلي انتخاب در آميخته هاي گوشتي در سال هاي اخير وزن تخم مرغ است . تحقيقات سالهاي اخير نشان داده است که بين وزن تخم مرغ و ماندگاري توليد نسبت مستقيم وجود دارد بررسيها نشان داده اند که اگر ماندگاري توليد کاهش يابد وزن تخم مرغ افزايش خواهد يافت براي حل اين مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتيجه تداوم ماندگاري توليد لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددي بستگي دارد از جمله :

 

- وزن بدن مرغ و تغييرات آن از شروع توليد .

 

- توليد روزانه و روند ادامه آن .

 

- وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن

 

- تغييرات در زمان برداشت دان .

 

- وضع گله از نظر سلامتي .

 

- درجه حرارت و شرايط محيطي .

 

- وضع جيره غذايي از نظر ترکيب ( انرژي و مقدار پروتئين )

 

- مقدار جيره (انرژي دريافتي ) در پيک توليد .

 

- تاريخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پيک توليد .)

 

از آنجائيکه عوامل ياد شده بالا در تمام گله ها يکسان نيستند لذا برنامه کاهش دان در هر گله متفاوت خواهد بود.

 

 

 

توصيه عمومي براي کاهش دان بشرح زير مي باشد.

 

از هفته 27 تا 34 دادن حداکثر دان ( پيک توليد ) .

 

از هفته 35 تا 50 کاهش تدريجي تا 150 گرم در روز براي هر قطعه بعبارتي دادن 412 کيلوکالري انرژي براي هر مرغ در 50 هفتگي .

 

از هفته 50 به بعد ثابت ماندن مقدار دان .

 

برنامه هاي کنترل

 

- وزن کشي و کنترل تغييرات وزن که معمولا استاندارد 15 تا 20 گرم افزايش در هفته است .

 

- وزن روزانه تخم مرغ و تغييرات آن با توجه به وزن استاندارد .

 

- شرايط فيزيکي مرغ يعني وضع عضله سينه – وضع چربي بدن – وضع پرها و پوشش عمومي شرايط پا ، تاج ، سروصورت و رنگ پريدن بدن و وضع عمومي توليد .

 

مقدار جيره بايد طوري تنظيم گردد که بتواد در مقابل تغييرات غير قابل انتظار احتياجات طيور را برآورده کند بطور مثال وقتي درجه حرارت بيش از حد بالا باشد با توجه به احتياجات انرژي حيوان بتوان در مقدار جيره تعديل انجام داد . عدم کنترل و در نتيجه شکست در کنترل وزن بدن از هفته 30 به بعد بطور مشخص تداوم توليد را تحت الشعاع قرار خواهد داد .

و....

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 344

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما