↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓
فرمت فایل: word
(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:14
قسمتی از متن فایل دانلودی:
سازگارى و ناسازگارى غذاها يک نکتهٔ قابل توجه و حقيقت مسلّم است که اکثر افراد بهصورت خيلى ساده و بىاهميت به آن مىنگرند و به راحتى از کنار آن مىگذرند در صورتى که به تجربه ثابت شده است که مخلوط نامناسب غذاها با يکديگر و عدم رعايت ترکيب صحيح آنها در رژيم غذائى موجب ناراحتى و عوارضى در دستگاه گوارشى و اختلال در سيستم اعصاب مىگردد.
ما خود ناظر افرادى بودهايم که سالها از اختلالات هضم مانند نفخ، درد و پيچ شکم، اسهال، خارش بدن و غيره رنج مىبرده و تصور مىکردهاند که اين امر نتيجهٔ عکسالعمل بدن آنها نسبت به غذاهاى خام است غافل از اينکه عکسالعملى در بين نبوده و تمام ناراحتى آنها ناشى از ناسازگارى مواد گوناگونى بوده است که مىخوردهاند و وقتى ترکيب غذاى آنها اصلاح گرديده است از آن ناراحتىها رهائى يافتهاند.
به عقيدهٔ ما اگر رعايت سازگارى غذاها بشود و همراه با عمل جويدن مراعات گردد هيچگونه اختلالات گوارشى يا ناراحتىهاى ديگر نخواهد بود. نبايد تصور شود که از اين و يا از آن مواد خود را محروم سازيم بلکه مقصود اين است که مواد ناسازگار را باهم در يک وعده نخوريم و آنها را در وعدههاى مختلف مصرف کنيم، در رابطه با اين موضوع پروفسور نيکولا کاپو يکى از متخصصين پرهيز و معالجهٔ امراض با غذاها که طرفدار غذاهاى سالم و طبيعى است و بيش از سى سال در اسپانيا مشغول مداواى بيمارى با رژيمهاى غذائى بوده و بيش از هفتاد جلد کتاب دربارهٔ تجارت خود نوشته و منتشر کرده است دربارهٔ سازگارى و ناسازگارى غذاها بهترين سخن را گفته و در اينجا نکاتى از آنها را که روزانه خامگياهخواران با آنها سروکار دارند يادآور مىشويم:
سازگارى و ناسازگارى غذاها با يکديگر موضوعى است که از قديم بشر به حکم تجربه و غريزهٔ طبيعى به آن پى برده است و امروز با بررسىهاى علمى در آزمايشگاههاى جديد صحت اين موضوع ثابت شده و مدلل گرديده است که آنچه در زير زمين بهوجود مىآيد مانند هويج، ترب، شلغم، پياز، سيبزميني، چغندر و غيره و آنچه در روى زمين پيدا مىشود يعنى ميوهجات و سبزيجاتى از قبيل هندوانه، خربزه، کاهو، خيار و گوجهفرنگي، شاهي، جعفرى و غيره داراى خاصيت مانيتيسم هستند و با محصولات درختى مانند سيب، گلابي، ليمو، هلو، انگور، پرتقال، انار و غيره که در بالاى زمين بهوجود مىآيند و داراى خاصيت الکتريکى مىباشند جز در چند مورد باهم سازگار نيستند و اگر اين هر دو را با يکديگر مخلوط کنيم و بخوريم توليد سوء هضم مىکند و يک مادهٔ شيميائى تازهاى را بهوجود مىآورد که بعد از گذشتن از کبد با خون مخلوط مىشود و از اين اختلاط يک نوع مسمويت مزمن و غيرقابل اجتناب پيدا مىشود و در بيشتر موارد باعث اختلالات دردناک دستگاه هاضمه، اسهال، نفخ و گاز شکم که اغلب منجر به فتق شکم، قولنج، جوش، ورم امعاء سردردهاى يکطرفه (ميگرن)، درد کليه، آنژين، آپانديسيت، آلرژى و غيره مىشود.
باز هم براى روشن شدن ذهن خوانندگان يادآورى مىکنيم که در مورد سازگارى و ناسازگارى غذاها با يکديگر موارد استثناء وجود دارد مثلاً سيب درختى با اينکه بر روى درخت مىرويد با سبزىها، و غلاتى مثل گندم، ذرت، برنج همچنين ميوههائى مثل خربزه و هندوانه به خوبى سازگار است و مىتوانيم آنها را در يک وعده باهم مصرف نمائيم ولى از طرف ديگر ميوههاى روغندار مثل بادام، فندق، گردو با ميوههاى شيرين درختى ناسازگار است اما با ميوههاى زمينى يعنى سبزىها سازگار مىباشد.
و....
مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان
برچسب های مهم