فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 21
  • بازدید دیروز : 325
  • بازدید کل : 576935

تحقیق درباره نقش تغذيه در سلامت فرد و جامعه


تحقیق درباره نقش تغذيه در سلامت فرد و جامعه

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:11

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

نقش تغذيه در سلامت فرد و جامعه

 

تأمين يا تهديد سلامت جامعه

 

تغذيه، از نيازهاي اساسي و اوليه بشر تلقي مي‌شود؛ چرا که از آغازين لحظه شکل‌گيري حيات، شروع و در تمامي مسير زندگي ادامه داشته و در هر برهه‌اي از مقاطع زندگي و بالندگي جسم و جان بستگي به نوع، کيفيت، تنوع و تعادل خود، اثرات متفاوتي را اعمال مي‌نمايد که اين مي‌تواند بسيار سازنده و يا بر‌عکس بسيار مخرب و بيماري‌زا باشد. لذا تغذيه سالم، باعث حفظ سلامتي جسمي انسان شده و در نهايت انساني که از ديدگاه کالبدي، سالم است، قطعاً مي‌تواند روح و رواني سالم داشته باشد.»

 

اين بخشي از سخنان رييس سابق انجمن تغذيه ايران است که در خصوص يکي از بديهي‏ترين نيازهاي فطري انسان بيان شده است. اما از سوي ديگر با توسعه فن‏آوري و ارتقاء مهارت انسان در فرآوري متنوع در محصولات غذايي، طيف وسيعي از توليداتي را در پيش روي آحاد بشر قرار داده که او را مکلف به «انتخاب» نموده است.

 

در عصر کنوني، غذا ديگر به معناي «قوت لايموت» منظور نظر نيست، بلکه محملي است که به واسطه آن، بشر به غريزه تنوع طلبي خويش توجه کرده و در پي ارضا اين حس خداداد است.

 

در اين ميان، در صورتي که انسان بتواند از بين محصولات متنوع غذايي که در پيش رو دارد، مناسب‏ترين را گزينش نمايد؛ سلامتي خود را تأمين کرده، در غيراين صورت به دست خود، زمينه سقوط به ورطه انواع مخاطرات را فراهم کرده است. از اين رو ارتقاء ميزان آگاهي‏هاي مصرف‏کنندگان از کيفيت و آثار تبعي مواد غذايي، بي‏شک موجب حفظ سلامتي افراد و درنهايت جامعه خواهد شد.

 

•چه معيارهائي در مورد سلامت غذا بايد وجود داشته باشد تا روي سلامت جامعه مؤثر واقع شود؟

 

«همانطور که بارها از طرف متخصصين، مدرسين و محققين دانش تغذيه مطرح و تأکيد گرديده، مي‌بايد با آموزش‌هاي منظم و اقدام‌هاي تأثيرگذار، تغيير رفتاري در جامعه به صورت بنيادين و ماندگار پديدار گردد که تغذيه نه از بعد رفع گرسنگي‌هاي ظاهري و لذت بردن از طعم و رنگ و عطر غذاها مورد ارزيابي و پسند و انتخاب افراد واقع شوند، بلکه مفهوم واقعي تغذيه متناسب، متعادل و متنوع در سطح زيستي، محلي، خانوار و فردي، مورد شناخت، قبول و تکرار قرار داده شود.

غذا مي‌تواند سلامتي را تأمين يا تهديد کند، غذا تحت تأثير مؤلفه‌هاي مختلفي قرار دارد که مهمترين آن تناسب تأمين نياز غذايي با اشتغال، درآمد و نوع معيشت است. طبيعتاً بخشي از درآمد خانوارها، اختصاص به تأمين غذاهاي مناسب داده مي‌شود. افزايش ميزان درآمد، امکان ايجاد تنوع در بهره‌گيري از مواد متنوع غذايي را فراهم مي کند. اما در صورتي که خانواده از دانش و آگاهي لازم در خصوص مفهوم تغذيه سالم برخوردار نباشد، اين امکان وجود دارد که انتخاب اصلح محقق نشود. از سوي ديگر درآمد کم به خودي خود نيز توانايي خانواده را براي گزينش غذاي سالم، محدود خواهد کرد. لذا ‌در اينجاست که ارتقاء فرهنگ تغذيه و نشر دانش و آموزه‌هاي‌ مربوطه بايد به طور جدي در دستورکار نهادهاي مسئول قرارگيرد. اين آموزش مي‌بايد از دوران کودکي و حتي در مهد‌هاي کودک‌ آغاز شود و در تمام مقاطع تحصيلي استمرار يابد.

و....


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۴ تیر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 279

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما