فروشگاه تحقیقات کامپیوتری و مقالات دانشجویی برتر

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 169
  • بازدید دیروز : 325
  • بازدید کل : 577083

تحقیق درباره نهضت سواد آموزی


تحقیق درباره نهضت سواد آموزی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:17

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

 

مقدمه

 

سواد آموزي به توفيق فرمان امام خميني (ره) از يك حركت محدود فرهنگي، به نهضتي فراگير تبديل شد و از آن پس در شمار مقدس ترين آرمانها انقلاب اسلامي در آمد.به حتم، چنين آرمان مقدسي، شايستگي آن را دارد كه در كنار مهم ترين اهداف و برنامه هاي معجزه قرن، يعني انقلاب شكوهمند اسلامي بنشيند و سطري طلايي در كارنامه نهضت اسلامي در جهان معاصر باشد.

 

نياز به توصيه و توجيه نيست؛ زيرا همگان مي دانند كه آموختن تنها دستاويز انسان در سراشيب نشناختن و ندانستن است. اما همتي بلند مي خواهد و توفيقي مداوم. در دين و آييني كه تعليم و تعلم، عبادت است، جستجوي دانش، فريضه و عالم ارجمندترين كس در ميان مردم است، محروميت از خواندن و نوشتن، بخشودني نيست. اولين كلمه و نخستين فرمان آخرين كتاب آسماني، امر به خواندن است. چنين كتابي و چنان آييني، مسلماني را كه نخواند و ننويسد، سرزنش مي كند. آموزاندن، بهايي بود كه پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد (ص) براي آزادي اسيران جنگ بدر مقرر فرمود، و آموختن، هنري است كه همه توانايي ها و هنري هاي دگر، از آن مي جوشد و سر برمي آورد.

 

راست است كه از دانايي مي خيزد و دانستن، توانستن مي آفريند. تشكيل نهضت مقدس سوادآموزي، اقتضاي روح و مرام انقلاب اسلامي بود و اگر چنين نبود، جاي هزار شگفتي و تاسف بود. به يمن فرمان امام خميني (ره) پايه و اساس نهضتي گذارده شد كه در هر گام، طاغوتي را شكست و در هر مرحله توفيقي به چنگ آورد. هر سرزميني كه به تصرف اين قيام ستودني، در مي آيد، بر بام آن پرچم فخر و برازندگي افراشته مي شود و چراغ سعادت و بالندگي افروخته تر مي گردد. رهبران و كوشندگان اين نهضت را سپاس مي گوييم و توفيق بيشتر آنان را از خداوند خواستاريم. به جا و شايسته است كه هدف ها و رسالت والاي نهضت سوادآموزي مورد توجه و دقت قرار گيرد. اين هدف ها در پيام تاريخي امام امت كه روز هفتم دي ماه سال 1358 به اين مناسبت صادر فرمودند، بين شده است.

 

سواد آموزي به فرمان حضرت امام خميني (ره) از يك حركت محدود فرهنگي، به نهضتي فراگير تبديل شد و از آن پس در شمار مقدس‌ترين آرمانهاي انقلاب اسلامي در آمد. به حتم، چنين آرمان مقدسي، شايستگي آن را دارد كه در كنار مهم‌ترين اهداف و برنامه هاي معجزه قرن، يعني انقلاب شكوهمند اسلامي بنشيند و سطري طلايي در كارنامه نهضت اسلامي در جهان معاصر باشد.

 

تشكيل سازمان نهضت سوادآموزي

 

پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي كه به حق بايد آن را يك انقلاب فرهنگي عظيم دانست، مسئله محو پديده شوم بي سوادي مورد توجه انديشمندان و رهبران ارشد سياسي كشور قرار گرفت. در رأس اين انديشمندان، حكيم بزرگ و فرزانه حضرت امام خميني (ره) قرار داشت كه با پيام تاريخي خود در هفتم دي ماه 1358 فرمان مبارزه ضربتي با بي سوادي را صادر فرمود. ايشان با ارائه رهنمودي بنيادين مبتني بر تبديل فرهنگ وابسته كشور به فرهنگ مستقل و خودكفا، همه را به مشاركت در اولين مرحله اين جهاد فرهنگي عظيم بي سوادي دعوت كردند. امام خميني (ره) دردمندانه فرمودند: «مايه بسي خجالت است كه در كشوري كه مهد علم وادب بوده و در سايه اسلام زندگي مي كند بي سواد وجود داشته باشد» به دنبال صدور فرمان رهبر كبير انقلاب، سازمان نهضت سوادآموزي به صورت كاملاً مستقل تاسيس شد و در آغاز از همكاري و امكانات ساير نهادها و سازمان ها وادارات دولتي استفاده مي كرد. از سال 1361 با تصويب مجلس شوراي اسلامي، اين سازمان به وزارت آموزش و پرورش پيوست و اساسنامه آن در سال 1363 به تصويب رسيد.

و....

 


مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ تیر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 204

برچسب های مهم

بهترین ها را از ما بخواهید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما